20.05.2019  |  Kitchen  |  Accessories

'Will it blend' blendere i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Blender med samme styrke som en græsslåmaskine.

Det århusiansk firma, Gastro De Luxe, står bag salget af den stærke amerikanske blender Blendtec til danske butikker. 

Blendtecs blendere kan lave en varm bearnaisesauce på kun tre minutter og producere is på 45 sekunder. Med en motor der måles i hestekræfter bliver blenderne et nyt interessant bekendtskab i de danske køkkener.

Blenderne har indtil for nyligt kun været solgt til professionel brug på barer og restauranter, men i dag kan de købes i detailhandlen.

Will it blend

Blendtecs blendere er blevet kendt i hele verden som et af de mest bemærkelsesværdige youtube-fænomener. Blendtec har i flere år lavet youtubefilm under overskriften ”Will it blend”. Her ser man den amerikanske grundlægger,Tom Dixon, blende alt fra ishockeystave og pukke, til iPhones og iPads. 18 millioner mennesker har hidtil kigget med på Youtube-filmen, hvor Tom Dickson blender en iPad til smulder i en Blendtec blender.

Måles i HK

Blendernes effekt måles ikke som konkurrenternes i watt, men i stedet måler man en Blendtec blender i hestekræfter. Den stærke blender, har en effekt på mellem 3,0 hk og 3,8 hk alt efter model.

”Forbrugerne kræver mere og mere af deres blender, og langt de fleste har oplevet, at deres blender har måtte give op, hvis de skulle blende en smoothie af frosne bær eller andet med modstand i. De gængse blendere på markedet kan simpelthen ikke opfylde de behov en moderne børnefamilie eller den aktive kvinde/mand har. Med Blendtec fås flere muligheder end i andre blendere, da den er konstrueret med forskellige programmer, som gør det muligt både at lave is og f.eks. blende grøntsager til en brændende varm suppe,” forklarer Anders Juul fra Gastro de Luxe.

De særskilte programmer på blenderen, gør at der er en funktion, der passer præcis til den ret, man skal lave. Lige fra de små delikatesser som pesto, til smoothies, is og varme grøntsagssupper og saucer.

Det som adskiller Blendtec fra konkurrenterne er bl.a. koblingen mellem kniven og motoren. Koblingen er lavet af stål, så det er stål mod stål, og derfor langt stærkere end i andre blendere. Kniven er også anderledes, da den ikke er skarp, men fungerer som en hammer, der smadrer tingene i kanden. Kanden er ikke symmetrisk, da der er en femte side, så ingredienserne i kanden ikke blot kastes rundt i rotation, men knuses mod siderne. Det giver en langt bedre blendning end normalt.

Blendtecs modeller kan ses på gastrodeluxe.dk.

Se en af de populære videoer her: https://youtu.be/lAl28d6tbko

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere