09.12.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Ankarsrum lancerer ismaskine

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det første læs af den nye ismaskine fra Ankarsrum er netop landet i DK, så de kan nå ud til forbrugerne og komme ned under juletræet.

HomeMade - det er sloganet omkring køkkenmaskinen fra Ankarsrum. Og de mener jo at hjemmelavet bare er bedst. Det har de endnu engang gjort noget ved, således at du fremover kan lave op til 0,75 liter is ved hjælp af den nye tilbehørsdel fra Ankarsrum.

Du bestemmer selv hvilken smag din is skal have og der kan laves alt fra flødeis til blød sorbet eller måske nicecream eller frozen yoghurt. Når først massen er lavet, så kan isen laves på ca. 20 minutter i skålen.

I Danmark er det vores søsterfirma Crylle ApS der importerer Ankarsrum - se mere på www.crylle.dk

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere