17.11.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Blendtec Total Blender vinder igen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Igen i november er Blendtec kommet først og forrest som testvinder. Denne gang er det i Danmark, hvor Forbrugermagasinet Tænk kårer Blendtec Total Blender som den bedste blender i kongeriget med hele 15 blendere i feltet.

Forbrugermagasinet Tænk, har kåret Blendtec Total Blender som testvinder i en stort anlagt test.
For kun to måneder siden vandt Blendtec foran 17 blendere i Råd&Rön i Sverige, og Tænk er enige med dem i, at Total Blender er den bedste!

Total Blender er suveræn til alle de blenderopgaver, den bliver sat til og som noget nyt har Tænk – efter ønske fra deres medlemmer – også testet hvor godt frosne frugter og bær bliver blendet til smoothies. Og igen består Blendtec med bravour – som den eneste blandt de bedste!

Men Tænk har været endnu grundigere og har også testet om Blendtec kan lave en suppe:

Dét kan den naturligvis, for med dens ”knivsæt”, der måske bedst kan beskrives som to superkraftige hamre, er den i stand til at lave en suppe på 70 grader ved blot at blende for fuld skrue i fem minutter.

Den har et suppeprogram, der kører tre minutter: På dette program kan den lave en lun suppe fra køleskabstemperatur, men sætter man ekstra to minutter af, kan suppen altså blive ”pustevarm”.

Total Blender får som den eneste blender topkarakterer i kategorierne Blenderegenskaber, Brugervenlighed og Maskinens Kvalitet, så vi er virkelig glade for at have denne fantastiske blender i sortimentet! Kun i kategorien ”Støj” får den en dårlig karakter, men heller ingen af de øvrige blendere klarer sig godt i denne kategori. Og Tænk mener da også selv, at hvis du vil have en god blender, så må du acceptere noget larm.

Wildside+

Blendtec Total Blender kommer som standard med deres ”Wildside+”-kande.

Den har en asymmetrisk femte side, der tvinger ingredienserne i kanden tilbage mod kniven og bryder de malstrømme, der i de fleste blendere er det største problem: At indholdet bare kører rundt og rundt og rundt uden at komme forbi kniven nok gange til at blive blendet ordentligt.

Uden at det bliver nævnt i Tænk, er vi ikke i tvivl om, at Wildside+ gør sin store del af arbejdet – selvfølgelig sammen med den voldsomme motor på hele 3 hestekræfter!

Tænk skriver, at kanden kan gå i opvaskemaskinen, og det kan den da også: Men hvorfor bruge den begrænsede plads i opvaskemaskinen på dét: Hæld i stedet vand i kanden til et par centimeter op over kniven, kom lidt sulfo i, blend i 10 sekunder, skyl kanden af og stil den til tørre med bunden i vejret: Så er opvasken klaret.

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere