16.05.2022  |  Interior  |  Design

Ultimativ afslapning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny XL loungestol fra Cozy living indbyder til ren afslapning.

Med sin bløde overflade, ekstra store dimensioner og bløde puder er den nye Club Lounge XL chair fra Cozy living den ultimative loungestol at putte sig og slappe af i - og med god samvittighed, da stolen er betrukket med 100 % genanvendt velour. 

Loungestolen er ideel til at fordybe sig i en god bog, se tv eller tage en eftermiddagslur, mens man omfavnes af de runder former og det bløde velour-betræk. 

For et ekstra niveau af hygge kan stolen f.eks. kombineres med en af Cozy livings lækre, tykke Mathea uldplaider eller den nye, lette Coco plaid. Placer loungestolen i soveværelset eller stuen og nyd mange timers ren afslapning.

Stolen er tilgængelig nu.
Find nærmeste forhandler her www.cozyliving.dk
Download billeder her

Produktinfo 
Art. nr.: 6536
Materiale: 100% genanvendt polyester velour
Dimensioner: H82,5 x Ø122 cm
Farve: Taupe
Kolli 1, dropshipping muligt

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere