21.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Toughened Steel Professional

Indhold fra partner Hvad er dette?

Godt nyt til den passionerede kok

Hos Le Creuset elsker vi at eksperimentere med forskellige måder at lave mad. Vi kender til fordelene ved at regulere varmen hurtigt og holde på varmen under tilberedning og ved, det kan være svært at opnå begge dele. Men det kan lade sig gøre med vores nye serie.

Toughened Steel Professional
Toughened Steel Professional er en ny serie af gryder og pander, der forener de gode egenskaber ved aluminium og rustfrit stål. Produkterne er designet i en 2-lags konstruktion, hvor den indvendige, rustfrie stål holder på varmen, mens den udvendige, hårde anodiserede aluminium leder og fordeler varmen.

Serien er til alle, som er bekendt med at bruge pander uden belægning.

Denne materialekombination sikrer nem og hurtig justering af varmen, samt en energieffektive ydeevne, så der kun kræves lav til middel varme under tilberedningen. Serien er velegnet til bl.a. at få en sprød stegeskorpe på bøffen samt til karamellisering. PFOA-fri udvendig Non-Stick-belægning.

Stegepander:
26 cm: 899,00 kr.
28 cm: 999,00 kr.
30 cm: 1.099,99 kr.

Kasserolle:
1,4 L / 16 cm: 749,00 kr.

Kasserolle m/låg:
1,9 L / 16 cm: 979,00 kr.

Sauterpande m/låg:
4 L / 26 cm: 1.299,00 kr.

Gryder m/låg:
3,8 L / 20 cm: 1.329,00 kr.
6 L / 24 cm: 1.499,00 kr. 

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere