26.01.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lad de nye vandflasker fra Le Creuset følge dig dagen lang og holde din væskebalancen oppe: Tag flasken med i bilen, hav den handy lige ved siden af arbejdscomputeren eller medbring den til fritidsaktiviteter. Det tætsiddende låg sørger for, at der hverken spildes, når du er derhjemme eller på farten.

Flaskerne er fremstillet af 18/8 rustfrit stål i en dobbeltsidet vakuumisoleret konstruktion med et kobberlag, der holder deres ydre fri for kondens. Designet gør desuden, at vandflaskerne kan holde væsker kolde i op til 24 timer eller varme i op til 12 timer. Find en flaske, der matcher din øvrige Le Creuset-samling, eller start din egen samling ud fra én de 9 forskellige farvevarianter.

Flaskerne kan indeholde 0,5 L væske, og Le Creuset yder 5 års garanti mod produktions- og materialefejl. Opvask af flaskerne skal ske i hånden ved brug af milde rensemidler.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere