15.02.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

En verden af smag venter forude

Indhold fra partner Hvad er dette?

I en verden, der endnu ikke er vendt tilbage til normalen, er det altid muligt at drømme sig andre og fjerne steder hen. Rejs gennem maden og dyk ned i en verden af smag og kulinarisk diversitet fra dit eget køkken.

Le Creuset vil gerne hjælpe til med at udvide den kulinariske horisont og leverer inspiration fra nogen af verdens mest spændende gastronomiske hjørner. Fra det østlige Spanien over Provence til Bangkok, fra Santorini til Vietnam eller fra Marrakech til Indien: en verden af smag og aromaer venter dig i køkkenet.

Til tilberedningen og serveringen af de internationale retter lancerer Le Creuset en masse farverige nyheder i Toughened non-stick og stentøj.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere