16.11.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Til ude eller inde

Nyt tæppedesign i stærke efterårsfarver fra Pappelina

Boo er en ny serie af tæpper fra Pappelina vævet i blødt PVC-fri plast, der er nemt at vedligeholde og samtidig er astma- og allergivenlig. Tæpperne holder deres fine udseende i mange år, og samler ikke på støv som mange andre gulvtæpper. Og så indeholder tæpperne hverken tungmetaller eller farlige blødgørere. Der er heller ingen giftige kemikalier i tæpperne.

De skridsikre tæpper kan bruges inde og ude - de tager nemlig ikke skade af at blive våde og tørrer samtidig hurtigt. Desuden kan de vaskes i hånden eller ved 30 grader i vaskemaskinen.

Boo fås i fire størrelser; 70x100, 70x200, 70x300 og 70x400, og i seks farver; Dark Olive, Haze, Linen, Dark Linen, Red og Charcoal. Tæpperne er vendbare og har den omvendte farvekombination på den anden side.

www.zikzak.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere