ZikZak

www.zikzak.dk

Om

ZikZak ApS er dansk virksomhed der sælger og distribuerer mærkerne: Klippan, Bengt & Lotta, Pappelina, Umbra, Strikaholic, Christian Lacroix, Studio Cheha, Bellora 1883 og Aviendo i Danmark og Sverige.

Om

ZikZak ApS er dansk virksomhed der sælger og distribuerer mærkerne: Klippan, Bengt & Lotta, Pappelina, Umbra, Strikaholic, Christian Lacroix, Studio Cheha, Bellora 1883 og Aviendo i Danmark og Sverige.

Brands

Klippan

Klippan har produceret plaider siden 1879! Deres hovedekspertice er uldplaider, men de har også produktion af puder, duge og chenille plaider.

Endvidere har Klippan Yllefabrik også distributionen af Bengt & Lotta's kendte smedejernsstager med et humoristisk strejf.

Sidste nye brand på listen er Tove Adman, som er en svensk designer der bla er kendt for hendes skohorn & vippesæde i stål.

UMBRA

Umbra har siden 1979 designet produkter til brug i hjemmet. Deres eget design team udvikler hele tiden produkter man ikke vidste at man manglede. Umbra's produkter har en funktionalitet, kvalitet og godt prispunkt, og der er produkter til alle rum i hjemmet. Helt sikkert et brand man ikke kan komme udenom!

Udover Umbra.com har Umbra også en designlinje, Umbra-shift.com som består af high end design produkter!

Christian Lacroix

Christian Lacroix accessories.

Den franske modedesigner Christian Lacroix har overført sine fantastiske motiver, farvesammensætninger og til tider lidt provokerende detaljer til en kollektion af fantastiske notesbøger, kort og spillekort.

Kollektionen består af bøger fra A6 op til A4 - alle med fantastiske detaljer, både inde og uden på bogen. Kortene sælges incl kuvertter og har som bøgerne flotte og anderledes detaljer.

Sidste nye på stammen er spillekort, en flot æske med 2 sæt kort. En oplevelse at spille med og kigge på!

 

 

STUDIO CHEHA

De spændende lamper fra Bulbing Light snyder øjet med sit tredimensionelle udseende, som skabes af LED dioder der oplyser akrylpladen som lampeskærmen er lavet af.

De er designet af Nir Chehanowski fra Israel, og han har virkelig formået at skabe et fantastisk produkt, som kan passe ind i alle rum.

Der findes flere forskellige modeller og størrelser, og er pt The Museum of Modern Art i New York, mest solgte produkt.

 

PAPPELINA

Pappelina tæpper bliver vævet på et væveri i Dalarna i Sverige efter gamle traditioner.

De er 100% fri for giftige blødgørere og tungmetaller. Produceret i miljørigtigt plastmateriale. Er allergivenlige og kan vaskes ved 30 grader.

Pappelina gør sig godt i alle rum, entre, køkken, badeværelse, børneværelse & stue. Endvidere er de gode til udeliv, da de kan tåle vejrets omskiftelige lune.

De ligger godt på gulvet, glider ikke. Pappelina findes i mange mål, farver og mønstre.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere