04.10.2022  |  Interior  |  Brugskunst

Spar penge på elregningen med rustikke lys fra Cozy living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Cozy livings rustikke lys er der dømt ægte efterårshygge, selvom der skal spares på el- og varmeregningen.

Cozy living rustikke lys er håndlavet i Europa med paraffin af højeste kvalitet, intensivt presset for at opnå en længere brændetid. 

Vælg mellem bloklys med diameter på 5, 7, 10 eller 15 cm i nye, flotte farver til efteråret. Brændetiden varierer mellem 45 og 190 timer for bloklys (afhængig af størrelse) og 8 og 15 timer for kronelys.

Brug eventuelt bloklysene sammen med de flotte og stilrene Pure Nordic lanterner, der både kan bruges udenfor og indenfor, hvor de vil skabe hygge og varme i mange timer.

Se udvalget af lys her

Se udvalget af lanterner her

Se udvalget af lysestager her

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere