10.11.2020  |  Interior  |  Branchenyt

Society of Lifestyle åbner utraditionelt showroom

Society of Lifestyle åbner dørene for et nyt koncept i Tyskland.

Med ønsket om at gøre kundeoplevelsen mere nærværende og personlig har danske Society of Lifestyle lejet en privat lejlighed på 300 kvadratmeter i Hamborg og indrettet den med sine fire livsstilsmærker: House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé og Monograph. Resultatet er Apartment Studio. 

Fra projektets start har målet været at understrege, at kunden er vigtig og skal sættes i centrum. Derfor valgte firmaet at se bort fra showroomet, som man kender det, og kigge på en løsning, som var langt mere inspirerende.

Køkkenet dufter af friskbagte kager, mens man kan få en spa-oplevelse i badeværelset og udforske hvert enkelt produkt i dets rette element. Det skal vække inspiration og fordre kreativitet, fordi produkterne præsenteres i et rum, som skal få kollektionerne til at ånde og leve, som de var tiltænkt.  
Derudover kan kunderne overnatte på det nærtliggende Hotel Heimhude i et stilet hotelværelse, som er dekoreret med produkter fra firmaets mærker. 

-HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere