11.07.2019  |  Interior  |  Design

Skab dit eget unikke salon-udtryk med de nye Boudoir-puder fra Mette Ditmer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mette Ditmers nye pudekollektion ”Boudoir” består af puder i forskellige størrelser og mønstre, som på fineste vis kan mixes og matches.

Et boudoir (/ˈbuːdwɑːr/; Fransk: [bu.dwaʁ]) er en kvindes private salon, som regel placeret imellem spisestuen og soveværelset, men kan også referere til en kvindes private soveværelse.

BOUDOIR-serien er skabt af smukke, karakteristiske gobelin-stoffer med markante mønstre, blød velour i støvet farvemix samt kontrastfarvet strukturstof. De udsøgte stoffer er produceret i slidstærk møbelkvalitet, som gør, at de fremstår som nye, selv efter længere tids brug. De forskellige strukturer, farver og mønstre bindes visuelt sammen af små fine kantbånd i matchende farver.

Puderne fås i tre størrelser, alt efter design: ATELIER-puder: 30x50cm /  BLOCK-puder: 40x60cm  / SQUARE-puder: 45x45cm

BOUDOIR-serien sælges kun i udvalgte butikker.

Mere fra Mette Ditmer Design ApS

Mette Ditmer Design ApS

https://www.metteditmer.dk/

Hjemmet er det sted hvor man lader op, hvor man kan trække sig tilbage og få et pusterum fra dagligdagens til tider ret stressede og hurtige tempo. Hjemmet er også der hvor ens personlighed kommer til udtryk og hvor man bare kan være sig selv. Gennem mere end 20 år har Mette Ditmer designet ikoniske accessoires til badeværelset og boligtekstil til s…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere