04.09.2019  |  Interior  |  Accessories

Dare to play – leg med form og farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Play er en ny og markant serie til hjemmet, som med sine byggeklods-fødder og dristige farvevalg lægger op til en mere legende stil i boligindretningen.

Serien består pt. af en bakke på fødder, og et spejl på sokkel. Bakke og spejlsokkel er lavet af polyresin, som er belagt med en mat gummifinish, der næsten føles som velour. “Jeg er selv vild med de taktile egenskaber produkterne har. Man får lyst til at røre ved dem, og tage dem op, og opdager så, at de er ret tunge. Det er sjovt at lege med kontrasterne på den måde: Det bløde over for det hårde og tunge” siger Mette Ditmer.

Der er også leget med farvevalget, som giver dig mulighed for at vælge mellem de mere dristige farver gul og kobolt, som en iøjnefaldende kontrast til Mette Ditmers ellers støvede farvepalet. Derudover findes serien også i grå og sort, hvis man er til de mere afdæmpede farver, men stadig vil lege med.

PLAY-bakken er perfekt til badeværelset, køkkenet eller soveværelset, hvor du kan bruge den til sæbe, nips, make-up, smykker, køkkengrej eller bare som et iøjnefaldende og dekorativt objekt i din indretning.

PLAY-spejlet er forsynet med to spejlsider: Et klassisk spejl på den ene side og et bronzetonet spejl på den anden side, så der også her er mulighed for at variere og lege med forskellige udtryk. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere