13.10.2022  |  Bloom  |  Belysning

Sirius LED-lys redder julen til minimal pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ikke længe har vi nået at se frem til en coronafri jul, før noget andet kom i vejen. Energikrisen hærger landet og folk er bekymrede over de markant stigende elregninger. Heldigvis er LED langt fra en el-sluger, hvilket kan redde julestemningen i år.

Tech-Line - det semiproffesionelle valg 

Skal man pynte op til jul har vi flere energisparende løsninger i Sirius. Blandt udendørsbelysningen er Tech-Line et godt bud på en kvalitetsløsning, der holder til alt vind og vejr. Udover at være af proffesionel kvalitet, er Tech-Line serien et praktisk valg, da man kan sammensætte op til 8000 LED’er per stikkontakt. Tech-Line kommer i mange forskellige former, fra klassiske kæder, til reb og net-form. Tech-Line kan betjenes med Sirius Fjernbetjeningt. 230 V.

Pynt facaden af dit hus med vores seneste nyhed Tech-Line Iskrystal, der hænger ned i forskellige længder som istapper på en vinterdag. 

Top-Line - kvalitet i højsædet 

Top-Line serien er en serie af letvægtskæder til udendørsbrug i et funktionelt og kvalitetssikret design, der ligesom Tech-Line holder til alt vind og vejr. Top-Line serien gør det muligt at sætte 2000 LED’er sammen per stikkontakt. Top-Line kommer i mange forskellige former og farver og kæder med alt fra 100 til 1000 LED’er, og kan alle betjenes med Sirius Fjernbetjening.

Pynt nemt op i haven med Top-Line Havebold, der med timerfunktionen kan stråle i vintermørket aften efter aften. 

Mere fra Sirius

Sirius

www.sirius.dk

Sirius er et designhus med speciale i lys; i over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Sirius har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere