21.02.2023  |  Interior  |  Dekoration

Grønnere fremtid med genopladelige lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sirius introducerer nye forårsfarver indenfor genopladelige LED-lys, og imødekommer den stigende klimabevidsthed hos forbrugerne.

Vælger man den genopladelige løsning, kan man spare penge i det lange løb. Forbrugeren slipper for konstant at købe batterier, og sparer både i banken og på klimakontoen.

Sirius gør det nemt at tage det grønne valg, ved at tilbyde kollektioner af LED-lys  – Sille, Smilla og Sara – i genopladelige udgaver samt Sirius Decopower Multicharger 3 & 7.

Sirius mål er at gøre den genopladelig løsning til den mest attraktive hos forbrugeren. Derfor er Decopower Multicharger 7 for nyligt blevet introduceret, en ny ladeplade med hele 7 ladestationer. Med 7’eren bliver det langt nemmere at få opladt alle LED-lys samtidig. Ladepladen er nem at bruge - sæt den blot til et USB-stik, og placer de genopladelige lys ovenpå. Efter et par timer på ladepladen, vil lampen skifte fra rød til grøn, og lysene er nu færdigopladt.

I år introducerer Sirius Smilla Genopladelig i to nye farver – himmelblå og varm grå. 

Lysene kan betjenes med Sirius Fjernbetjening. Fjernbetjeningen, der virker til 98% af af Sirius sortiment, er et vigtigt led i kampen for en grønnere fremtid. Forbrugerne får styr på energiforbruget med muligheden for at indstille forskellige tidsintervaller mellem 2 til 8 timer. Efter 24timer, tænder lysene af sig selv igen.

Udover at vores genopladelige LED-lys er bedre for miljøet, er det samtidig bedre for dit indeklima. 

Tags: Sirius, LED, Led lys

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere