21.02.2023  |  Interior  |  Belysning

Årets musthave lampe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sirius er netop kommet med en ny trendlampe i LED. Lampen hedder Sam og har tre indstillinger for lysstyrke, er vandtæt og uden ledning. Den perfekte lampe til både inden- og udendørsbrug.

Sam er en Sirius version af den trenedy mushroom lampe, og kommer i 4 forskellige farver inspireret af naturen. Farverne komplementere hinanden flot og kan med fordel kombineres.

Det er den perfekte lampe til sommeraftenerne på terrassen eller altanen. Med Sam har du altid praktisk belysning ved hånden og med de tre forskellige styrker på 100, 50 eller 10%, kan man selv styre intensiteten.

Sam tændes ved at trykke let på toppen af lampen. De forskellige lysstyrker vælger man ved at tappe 1-2 eller 3 gange. Ved 4 tryk slukkes den. Sam oplades via USB-C stik i 7timer. Materialet er ABS og IP54 sikret (vandafvisende).

Se mere: https://www.sirius.dk/shop-alle-lys?Search=sam&GroupID= 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere