13.11.2018  |  Business  |  Ledelse & drift

Få dit budskab med i Designbases store messenummer

Send os dine produktnyheder eller book en annonce til magasinet – og få ekstra eksponering!

Vi ser frem imod 2019!

Året er snart omme og her hos Designbase glæder vi os til 2019. Vi er i fuld gang med messenummeret, der udkommer 18. januar 2019 og er årets første udgave fyldt med spændende læsning og masser af inspiration.
Magasinet udkommer i et større oplag i forbindelse med Formland Spring, som finder sted den 31. januar til 3. februar 2019 og magasinet uddeles også på messen.

Skal du være med?

Messenummeret byder som vanen tro på masser af nyhedssider med inspiration til den kommende sæsons hotteste varer/produkter. Vil du have dine produktnyheder med, så send os info og billeder (pressemeddelelse, kort tekst + højtopløselige billeder) senest den 28. november 2018. Noter gerne messe (Formland, Formex Stockholm, Nordic Living Oslo, Stockholm Furniture & Light Fair) og standnummer.
Nyheder sendes til redaktion@designbase.dk med Messenummer 1, 2019 i emnefeltet senest onsdag den 28. november 2018.

Annoncer

Du kan stadig nå at annoncere i årets første messenummer, der udkommer i et større oplag i forbindelse med Formland Spring. På den måde får du endnu mere eksponering og når ud til mere end 28.000 læsere i branchen.
Vil du annoncere, så kontakt Business Manager Hans Snestrup på: +45 2896 1022 eller hs@horisontgruppen.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere