27.05.2020  |  Interior  |  Bad

Se dig selv i det rigtige lys!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et godt spejl gør underværker, når du fx lægger makeup, barberer dig eller tager kontaktlinser på. De flotte nye væg- og bordspejle fra Zone Denmark, kan både forstørre og vise dit ansigt i forskellige lystoner – og det gør en klædelig forskel.

Det føles trygt at vide, at man ikke har tandpasta på hagen, eller at makeuppen sidder, som den skal. Men har man lagt sidste hånd på sit udseende i en halvmørk entré eller ved et halogenbelyst håndspejl, kan den slags smutte.

Det kan de to nye spejle fra Zone Denmark lave om på. De kan hhv. stå på bordet og monteres på væggen og vise dit ansigt i 5 gange forstørrelse. Begge spejle har indbygget lys i 3 forskellige nuancer, nemlig kølig hvid, natur og varm hvid. Det betyder, at du fx en vintermorgen kan lægge din makeup i en passende belysning, der passer til det kommende dagslys. Lyset i spejlene slukker i øvrigt automatisk efter 10 minutter.

Selve spejlene er fremstillet i plast, mens armene er lavet af metal. Sammen med kuglen på bagsiden giver det masser af muligheder for at indstille bordspejlets position. Vægspejlet kan også tilpasses i højde og afstand – og drejes tilbage på plads, når du er færdig.

De nye spejle fås i farverne Black, Grey og White, så de passer til badeværelsets øvrige indretning.

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Bordspejl: Vejl. DKK 799,00 Vægspejl: Vejl. DKK 599,00

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere