24.04.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

SCANPAN lancerer nyt multiprodukt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktlancering: gourmetkok Jesper Koch fortæller, hvorfor alle bør have en dyb sauterpande i køkkenet.

Gennemtænkt og brugervenligt design – en ekstra høj kant – krydret med de rigtige materialer, den rigtige fremstillingsmetode og vores berømte non-stick belægning – sådan lyder opskriften på den perfekte sauterpande. I hvert fald når man spørger den professionelle kok.

Jesper Koch – kendt som hjernen bag en række succesfulde restaurantkoncepter – sætter ord på, hvad der gør en sauterpande med høje kanter til et af de bedste redskaber i køkkenet:

– Det er en vidunderlig pande, som kan en masse. Den har både pandens og grydens egenskaber, og det giver dig en række fordele, når du både kan starte og slutte din ret i samme pande.

Den egenskab hjælper dig også, når du står hjemme i hverdagskøkkenet:

– Står den på spaghetti-kødsovs, kan du svitse og lade retten simre i sauterpanden. Hemmeligheden ved en god kødsovs er jo netop, at den skal stå længe og simre. Og når den er klar, kan du servere direkte fra sauterpanden inde på spisebordet, siger Jesper Koch.

– Jeg bruger den også til osso buco, til muslinger, til risotto. Den er perfekt til mange retter, siger han.

Derfor har SCANPAN netop introduceret en sauterpande med ekstra høje kanter, der kan bruges til at sautere, stege og simre, men også bage. Både pande, låg og håndtag kan tåle ovnvarme helt op til 260°. Og som Jesper Koch også fremhævner: Sauterpanden er praktisk til retter, der starter på komfuret og afsluttes i ovnen. Med den nye sauterpande med ekstra høj kant er mulighederne blevet endnu flere. Og så sparer du tilmed opvask, når du kan gå hele vejen fra start til servering i samme pande.

Vi lancerer sauteusen i Classic-serien. Senere på året kommer den også i CTX-serien.

Tags: SCANPAN

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere