SCANPAN lancerer ny non-stick til entusiasterne
Du kan høre - og smage - de gode stegeegenskaber. De professionelle kokkes anmeldelser er entydige: den nye non-stick belægning Stratanium+ lever fuldt ud op til deres høje krav.
Som madentusiast går du lige lidt mere op i detaljerne. Råvarerne skal være de helt rigtige, smagssammensætning, konsistenser og anretning bruger du tid og energi på, og du går ikke ned på grej. Maden fra dit køkken overstiger forventningerne, og du finder stor glæde i at betragte dine gæster opleve og nyde maden.
Maden fra vores ”køkken” er pander og gryder i verdensklasse, og det er os en kæmpe fornøjelse at producere kogegrej, der giver vores brugere verden over arbejdsglæde i køkkenet hver dag.
Vi deler din entusiasme og kærlighed til god mad. Derfor har vi udviklet Stratanium+ non-stick belægningen.
Kokke og madentusiaster kræver noget ekstra. De håndplukker det bedste. Det gælder alt hvad der bidrager til det endelige resultat på tallerkenen, ikke mindst køkkenudstyret.
Stratanium+ non-stick belægningen er udviklet til dem. På flere måder:
Smag: Den let ru overflade er optimeret til at give det bedste madlavningsresultat. Den kan f.eks. stege sprødere end andre belægninger.
Slidstyrke: Hvor der laves meget mad, slides der ekstra meget på kogegrejet. Derfor har vi har gjort Stratanium+ non-stick belægningen ekstra slidstærk og dermed øget kogegrejets holdbarhed.
Slipevne: Stratanium+ har en sublim slipevne. Maden hænger ikke fast, og rengøring er nem og hurtig.