13.02.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

SCANPAN lancerer ny non-stick til entusiasterne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kan høre - og smage - de gode stegeegenskaber. De professionelle kokkes anmeldelser er entydige: den nye non-stick belægning Stratanium+ lever fuldt ud op til deres høje krav.

Som madentusiast går du lige lidt mere op i detaljerne. Råvarerne skal være de helt rigtige, smagssammensætning, konsistenser og anretning bruger du tid og energi på, og du går ikke ned på grej. Maden fra dit køkken overstiger forventningerne, og du finder stor glæde i at betragte dine gæster opleve og nyde maden.

Maden fra vores ”køkken” er pander og gryder i verdensklasse, og det er os en kæmpe fornøjelse at producere kogegrej, der giver vores brugere verden over arbejdsglæde i køkkenet hver dag.

Vi deler din entusiasme og kærlighed til god mad. Derfor har vi udviklet Stratanium+ non-stick belægningen.

Kokke og madentusiaster kræver noget ekstra. De håndplukker det bedste. Det gælder alt hvad der bidrager til det endelige resultat på tallerkenen, ikke mindst køkkenudstyret.

Stratanium+ non-stick belægningen er udviklet til dem. På flere måder:

Smag: Den let ru overflade er optimeret til at give det bedste madlavningsresultat. Den kan f.eks. stege sprødere end andre belægninger.

Slidstyrke: Hvor der laves meget mad, slides der ekstra meget på kogegrejet. Derfor har vi har gjort Stratanium+ non-stick belægningen ekstra slidstærk og dermed øget kogegrejets holdbarhed.

Slipevne: Stratanium+ har en sublim slipevne. Maden hænger ikke fast, og rengøring er nem og hurtig.

Oplev Stratanium+ belægningen her

Tags: SCANPAN

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere