24.03.2020  |  Interior  |  Branchenyt

PJ X JUNA

Kendt modedesigner laver nattøj for JUNA.

Sidste år præsenterede Juna nattøj til sin portefølje af boligtekstiler, og gjorde det ligeledes muligt at matche med sit sengetøj. Nu er en ny kollektion så skabt i samarbejde med den internationalt anerkendte designer Peter Jensen.

Med inspiration fra sin egen barndom og stærke kvinder, der har præget hans opvækst, har designer Peter Jensen skabt en nattøjskollektion med et markant skandinavisk udtryk i et miks af nostalgi, unisex look og et meget rent design.

PJ x JUNA i 100 % økologisk bomuld består af både skjorter, tunikaer, kjoler og shorts, der er designet med fremtrædende referencer til herretøj, som er karakteristisk for Peter Jensen.

Kollektionen designet af Peter Jensen fås i tekstilerne Monochrome, Pleasantly samt Bæk & Bølge.

www.juna.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere