28.11.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

OTTONI elkedel - 75 års jubilæums produkt

Indhold fra partner Hvad er dette?

OTTONI elkedlen var vores designbidrag til 70'ernes postmodernisme. En æra vi ikke kunne komme udenom. De karakteristiske steamboats fra Mississippi er en stor inspirationskilde, både i en historisk og modernistisk sammenhæng.

Historien bag OTTONI

(1956) OTTONI elkedlen var vores måde at tilføje lidt humor til den tids "less is more" design attribut. Ikke desto mindre er OTTONIs hurtige og effektive vandkogende egenskaber ikke at tage fejl af. Kanden kombinerer et meget dekorativt design med de højeste kvaliteter og standarter: En håndpoleret rustfri stålkrop og et lamineret træhåndtag i mahogni, der blev dampforseglet.

Bodum fejrer 75års jubilæum i 2019

(2019) Den legendariske OTTONI kande relanceres netop nu i en udgave, meget tro mod den originale. Der vil komme enkelte designjusteringer, men ellers er det helt samme udtryk og fornemmelse; nemlig en sand design klassiker, der med humor og karakter tilføjer et nyt, industrielt element til køkkenet.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere