17.12.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Kaffevægt der gør din Slow Coffee brygning endnu mere nøjagtig.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når der skal brygges Slow Coffee, er nøjagtighed og god tid de vigtigste elementer.

Derfor, sørg for at bruge friske kaffebønner af høj kvalitet. Når bønnerne er vejet og kværnet, hældes de ned i stempelkanden. Alt efter hvor meget kaffe der skal brygges, doser også vandet i rette mængde. Her er kaffevægten også et godt redskab. Når kaffen og vandet er blandet, da tryk på ”T” (Timer) og de 4 minutters trækketid starter. Herefter blinker displayet, og stemplet trykkes i bund. Voila! Kaffen er klar til servering.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere