11.12.2019  |  Kitchen  |  Table top

DOURO nyheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

DOURO kollektionen har fået en ny tekande i både blank hvid og mat sort. Kanden er lavet i porcelæn og håndtaget i bambus.

Te filteret benytter det samme brygningssystem som stempelkanden for at give fuld kontrol over teens trække process. Stemplet låser teblade fast i bunden af filtret når brygningen er færdig, så vand ikke kan komme ned til tebladene. Det gør det muligt at genanvende teen flere gange.

DOURO kollektionen – historien bag.
Et særligt portugisisk landskab forenklet i porcelæn Douro-dalen i Portugal er en af Europas ældste og smukkeste vinregioner. Med kurvede skråninger med vinstokke så langt øjet rækker har den fungeret som inspiration for de fine fordybninger i BODUMS nye DOURO tekande. Et elegant, klassisk design, som fås i enten sort eller hvid. Med dens enkelthed udgør den en blød kontrast til glas og stål eller fremhæver varme materialer såsom kork og træ. DOURO er både designet og fremstillet i Portugal. Landet hvor historien tog sin begyndelse..

Mere fra BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

www.bodum.com

Our mission is pure and simple. We aim to bring high quality coffee and tea solutions and household accessories to everyone, in line with your values. We innovate to create great designs at affordable prices.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere