02.09.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Oplev Pro IQ: ny serie fra SCANPAN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu lancerer vi Pro IQ – en helt ny serie til dig, som vil have det bedste og ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Til den kræsne kok, der ikke går på kompromis

I dag er der premiere her på bloggen – vi har glædet os til at præsentere vores helt nye serie Pro IQ, som er et nyt og særligt medlem af SCANPAN-familien. Der er kælet for detaljer og funktionalitet, for Pro IQ er udviklet til den kræsne kok, som hverken vil gå på kompromis med designet eller kvalitet og funktion af køkkenudstyret.

Pro IQ adskiller sig især på:

Miljøvenlig bund

Pro IQ er støbt i 100 % genanvendt aluminium. Aluminium er en fremragende varmeleder og et let materiale, der gør produkterne nemme at arbejde med i køkkenet. Bunden har indstøbt en stålplade, som er indkapslet i den rene aluminium - det giver en perfekt varmefordelingog produkterne kan bruges på induktion. Den tykke bund holder på varmen og sikrer, at der bruges mindre energi ved madlavning – derved er Pro IQ-produkterne også miljøvenlige.

Hårdfør non-stickbelægning

Pro IQ har SCANPANs holdbare og hårdføre belægning. Non-stickbelægningen tåler, i modsætning til andre belægninger på markedet, brug af metalredskaber og så er den fuldstændig fri for PFOA. Belægningen giver dig uendelige anvendelsesmuligheder, for eksempel kan du bruge gryder og pander i ovnen eller stege fedtfritLæs mere om SCANPANs belægning her

  • Holdbare håndtag i børstet stål, der forbliver kolde

Pro IQs håndtag er udført i børstet stål, der giver seriens gryder og pander et eksklusivt look. Håndtagene er fastgjort med nitter, så de forbliver kolde og er meget holdbare – også ved brug i det professionelle køkken.

  • Eksklusive låg med stålkant og dampventil

Også på Pro IQs låg er der kælet for detaljerne. Det børstede stål går igen på lågene, der er afsluttet elegant med en stålkant. Lågene er afhærdet glas og har integrerede dampventiler, som effektivt lukker damp ud under tilberedning. Samtidig kan du se ned i gryden, uden at løfte låget. På den måde undgår du varmespild og bevarer saft og vitaminer i dine madvarer.

Oplev selv Pro IQ

Ud over de nævnte features kan alle Pro IQ gryder og pander inklusive låg bruges i ovnen helt op til 260 grader. Vil du vide mere om, hvordan du sikrer et langt liv for dine produkter med non-stick belægning, kan du læse vores guide til vedligeholdelse her.

Men test selv produkterne – og find ud af, hvad du synes – vi tør godt love, at du bliver glad for dem.

Køb Pro IQ-serien fra i dag her på shoppen 

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere