24.05.2023  |  Bloom  |  Accessories

OOhh er blevet SEDEX certificeret

Indhold fra partner Hvad er dette?

SEDEX SMETA-4 pillar certificeret - vi er meget glade for at kunne meddele, at OOhh's papirprojekt i Sri Lanka er blevet SEDEX-certificeret. Få mere at vide her.

Social ansvarlighed er vores højeste prioritet hos Lübech Living og OOhh Collection.
Arbejdsforhold, lønninger og sikkerhed for medarbejderne har altid været af højeste prioritet for Lübech Living. Af denne årsag er vi meget glade for at kunne meddele, at vores OOhh Womens Project i Sri Lanka er blevet certificeret efter SEDEX SMETA-4 pilaren.

Hvad inkluderer en SMETA-4 pillar ecertificering?
Der findes en SMETA-2 og en SMETA-4. OOhh produktionen er SMETA-4-certificeret.

SMETA er en 'social revisionsstandard', der er din garanti for, at arbejdsforholdene lever op til SEDEX-kravene på tværs af vores forskellige arbejdsområder samt en garanti for sundhed, sikkerhed, miljø og forretningsetik i vores produktion. Dette inkluderer også lønninger og anden sikkerhed.

Hvis du ønsker at få mere at vide om vores produktion af genbrugspapir og kvindeprojekt, kan du læse mere her: Historien bag OOhh.

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere