Lübech Living ApS

lubechliving.dk/

Branche/Sektor:

Brugskunst, Butiksindretning, Interiør, Opbevaring, Personlig pleje, Service og borddækning

Om

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE

For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp a…

Læs mere  

Om

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE

For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi.

Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

"Vi har fokus på bæredygtighed hele vejen rundt, fordi vi mener det er vigtgt at passe godt på vores allesammens klima".

Oplev vores bæredygtige univers her

Kontaktpersoner

Susanne Lübech

Founder & Creative Director

Søren Lübech

Founder & Sales Manager

Josefine Vestergaard Jørgensen

Design & marketing

Brands

OOhh Collection

Dansk Design – Fair Trade – Genbrugsmaterialer

Reaktionerne er mange på Lübech Living’s OOhh kollektion. Kollektionen tilbyder krukker, fade, vaser, lysestager, artikler til kontorindretning samt en meget stor jule- og påskekollektion. Vores kollektion er inspireret af målet om at tænke naturen og miljøet ind i et skandinavisk design og ikke mindst af, hvilke genbrugsmaterialer som er tilgængelige for os. OOhh er skabt til at overraske og inspirere kunderne. Vi ønsker, at udfordre normen i vores designs ved at tænke anderledes og ved at gøre os ekstra tanker om miljøet og sociale forhold bag hvert af vores designs.

OOhh kollektionen er fremstillet af genbrugsmaterialer. Vi anvender genbrugspapir, vores egen Zero Waste papir, zero waste uld samt eco-felt, hvilket er et materiale fremstillet af genbrugte plastikposer og plastikflasker og har et filt look. Vores potter bliver forseglet med naturlig latex indvendig, således at de er 100% vandtætte. Udvendigt arbejder vi med; sand, savsmuld, cement, rest tekstiler m.m.

Kollektionen tilbyder en spændende serie af potter, vaser, brugskunst, påske- og julepynt samt kontor tilbehør og outdoor produkter.

 • Fair frade
 • Genbrugsmaterialer
 • Håndlavet
 • Dansk design
 • Zero waste production
 • Eco packaging

Se hele vores kollektion her

OOhhx by Lübech Living

Europæisk genbrugsglas & keramik brændt ved hjælp af solenergi

Vores OOhhx kollektion består af genbrugsglas samt bæredygtig keramik. Vores genbrugsglas er fremstillet i Europa og fremstillet af 100% genbrugsglas.

OOhhx kollektion af genbrugsglas er håndlavet, og størstedelen af kollektionen er mundblæst glas. Kollektionen består af 3 flotte grupper med hver deres kvalitet. Palma kendetegnes ved den flotte matterede overflade. Valencia er en elegant kollektion af vaser, lysestager og skåle i flot mundblæst glas. Barcelona er en kollektion af flotte håndlavede vaser i kraftig genbrugsglas, der giver et flot og rustik look.

Vores OOhhx keramikserie er fremstillet ved hjælp af solenergi. Keramik er et naturprodukt, men produktionen kræver et stort energiforbrug og med keramikserien er vi glade for at kan tilbyde interiør markedet et bæredygtigt alternativ til den nuværende keramik, der findes på markedet.

 • Håndlavet
 • Bæredygtig produktion
 • Genbrug af vand i produktionen
 • Keramik brændt ved hjælp af solenergi
 • 100% genbrugsglas
 • Dansk design

Find OOhhx kollektionen her

Vance Kitira - Allergivenlige lys

En thailandsk skovhugger og hans certificerede & allergivenlige lys

I en tid med debat om den sundhedsskadelige risiko ved afbrænding af lys er svaret et stort JA! Det er lige netop det der har været vigtigt for Vance Kitira siden han startede sin produktion af lys i 1993.

Som et unikt valg i branchen, har Vance Kitira valgt at støbe sine lys af fødevaregodkendt paraffin. En paraffin, som er fuldstændig renset for urene partikler med en bomuldsvæge af 100% bomuld. Resultatet er ikke blot utroligt smukke lys med et unikt og klart skær, men også lys uden nogen kræftfremkaldende partikler. Lysene er testet og certificeret på SGS Laboratory i Frankrig.

Succesen bag Vance Kitira bygger på Vance’s kærlighed til naturen og interesse i at give den lige så meget tilbage, som den giver menneskeheden, via beskyttelse og bevarelse heraf. For Vance er det vigtig at anvende kun de bedste og mest allergivenlige og miljøvenlige råvarer samt at genbruge overskudsvoks. Engagementet i naturen, jorden og dens befolkning vises bl.a. gennem dyrkning af egne plantager, samt donation fra salg til plantning af nye træer.

 • Certificerede rene lys med exceptionelt lange brændetider

 • Astma og allergivenlige lys samt Lugte- og osefri

 • 100% bomuldsvæger fra USA

 • Gennemfarvede med eksklusive farver fra England

Find Vance Kitira lysene her

...More than just a candle!

 

UASHMAMA Scandinavia - Washable Paper Products

Et resultat af italiensk håndværk, tradition og innovation

Kombination af tradition, håndværk og teknologi har udviklet den ’magiske’ formular for UASHMAMA® (udtalt Wash Mama) papir. Papiret fremstilles med en teknik, der ligner den teknik, som anvendes ved indfarvning af læder. Det er holdbart, bæredygtigt og materialet er 100% naturlige fibre fra opdyrket træer. Det er papir, det føles som læder, det er vaskbart og holder formen.

UASHMAMA er bæredygtig og anvendelsesmulighederne er uendelige og mulighederne forsætter med at inspirere os. Det startede med en idé, hvilket førte til den første papirspose, og siden har kollektionen ekspanderet til at inkludere tasker, forklæder, brugskunst m.m. Produkterne er tilgængelige i mange farver, størrelser og kvaliteter. Vaskbart og fremstillet i Toscana, Italien.

Feels like leather - Wash like fabric - Made of paper - Innovative designs made with love in Italy

Find UASHMAMA kollektionen her

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere