29.09.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Nyt fra H.C. Andersen Home i en eventyrlig stil

Indhold fra partner Hvad er dette?

H.C. Andersens flettede julehjerte er tilbage med helt nyt look.

H.C. Andersen er kendt for sine eventyrlige historier verden over, og man mener også, at H.C. Andersen var ophavsmand til verdens første flettede julehjerte.

Nordahl Andersen har de seneste år fremstillet julepynt inspireret af H.C. Andersens eventyr og papirklip, og nu er der igen godt nyt i eventyrlig stil.

Blandt årets julenyheder gemmer sig julehjertet med Ole Lukøje flettet ind og julehjertet med Ballerina flettet ind.

Hjerterne leveres i fine runde gaveæsker, inspireret af en gammeldags hatteæske for at bevare nostalgien omkring H.C. Andersen.

Mere fra Nordahl Andersen

Nordahl Andersen

www.hcandersenhome.com

Nordahl Andersen - gaver der glæderFirmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges tiludsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have g…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere