09.11.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Et originalt papirklip af H.C. Andersen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når H.C. Andersen rejste rundt omkring i verden, havde han altid sin saks med, så han kunne lave sine overraskende papirklip, mens han fortalte sine eventyr.

De fine papirklip pyntede han bl.a. juletræet med, og på den måde bidrog han til en smuk jul på de godser og herregårde, han besøgte.

Et af H.C. Andersens papirklip er det smukke grantræ, som nu fås i en forsølvet og forgyldt version i 11, 15 og 20 cm højde. Sæt dem i flere højder på julebordet eller et andet dekorativt sted i huset og nyd de flotte og historiske træer hele julen.

Mere fra Nordahl Andersen

Nordahl Andersen

www.hcandersenhome.com

Nordahl Andersen - gaver der glæderFirmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges tiludsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have g…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere