11.04.2019  |  Interior  |  Dekoration

Få en eventyrlig påske

Indhold fra partner Hvad er dette?

De smukke ophæng med H.C. Andersens eventyr pynter både i en buket blomster og på påskebordet

Brug de små eventyrophæng til at dekorere en dejlig buket tulipaner og bring foråret ind i stuen. Årets fire nye ophæng indeholder eventyrene Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Klodshans og Den lille pige med svovlstikkerne.

Ophængene er lavet i messing og forgyldt med 24kt. guld og i gaveæsken er der ophængsbånd i både gul og rød , så de efter påsken også kan bruges som julepynt.

Brug også ophængene som en alternativ servietring på påskebordet, eller som dekoration på et par små vaser - kun fantasien sætter grænser.

Gaveæskerne er oplagte til påskens værtindegaver, men også som gaver til relationer eller udveksling ude i verden, hvor alle kender og elsker H.C. Andersens eventyr.

Mere fra Nordahl Andersen

Nordahl Andersen

www.hcandersenhome.com

Nordahl Andersen - gaver der glæderFirmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges tiludsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have g…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere