02.10.2019  |  Interior  |  Dekoration

Et sørgeligt H.C. Andersen eventyr

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nordahl Andersen har i år valgt H.C. Andersens sørgelige eventyr om Den lille pige med svovlstikkerne, som motiver til årets julepynt.

En kold nytårsaften sidder en fattig pige på et hjørne af gaden og prøver at sælge svovlstikker. Hun fryser så frygteligt og tænder en af svovlstikkerne for at holde varmen…

Vi kender alle sammen det sørgelige eventyr, som har inspireret til årets fine produkter fra Nordahl Andersen.

Serien består af et fint ophæng med pigen med svovlstikker, et kræmmerhus hvori eventyret ’fortælles’, samt et hjerte med pigen flettet ind i. Desuden er der lavet et sæt med 2 fyrfadsstager, hvor stjernehimlens små huller i stagerne lader lyset skinne dekorativt ud.

Sortimentet udvides i 2019 også med en ny æske med fire H.C. Andersen eventyr som små ophæng – Den lille pige med svovlstikkerne, Klodshans, Svinedrengen og Prinsessen på ærten. I æsken ligger der både røde og gule bånd til ophæng, så de kan bruges til flere lejligheder – f.eks. jul og påske.

Alle produkter er lavet i messing og forgyldt med 24kt. guld og kommer i fine gaveæsker, med de velkendte harlekintern. 

Lad de smukke produkter med H.C. Andersens eventyr skabe en eventyrlig stemning.

Se alle produkterne på www.hcandersenhome.com

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere