20.06.2022  |  Interior  |  Design

Nyt AW22 katalog fra Cozy living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye AW22 kollektion fra Cozy living byder på en række nye, spændende designs med naturlige materialer, kontraster og taktilitet i fokus.

Den nye AW22 kollektion fra Cozy living byder på spændende nye designs, der får os til at stoppe op, mærke efter og observere, enten gennem selve designet eller valget af materialer.

Et eksempel er den nye Doria loungestol, der med sin høje ryg tilbyder et øjebliks ro og en mulighed for kort at lukke verden ude. Eller den populære Lulu-lampe i krom, der med sin meget reflekterende, nærmest spejllignende, overflade får én til at stoppe op og se nærmere.

Cozy livings kærlighed til naturlige materialer og unikke teksturer er som altid en vigtig drivkraft i designet af nye produkter. Dette ses bl.a.i nye smukke marmorborde,  loungestole, puder og lysestager.

Med inspiration fra efterårets internationale trends, med nøgletemaer som klassisk sort i nye fortolkninger, metalliske effekter, patchwork-mønstre og color blocking, introducerer Cozy living en række nye designs, der gør dit hjem helt unikt. Dette inkluderer et nyt udvalg af patchwork og stribede, bløde fløjlspuder, nye bordlamper med gun metal eller metallic glasur, en elegant og tidløs spisestuestol og nye Cozy living kroge i læder. 

Se hele kollektionen og alle de spændende nyheder her.

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere