28.02.2019  |  Bloom  |  Branchenyt

Nylanceret ledningsfrie håndstøvsugere fra OBH Nordica

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter næsten to årtier som førende inden for køkkenudstyr, husholdning og hårpleje lancerer OBH Nordica nu en ny produktkategori

Siden 2002 har OBH Nordica været en af de største producenter i den nordiske husholdningsindustri og er gennem moderselskabet Groupe SEB en global aktør i samme kategori.

Fra madlavning til tøj- og hårpleje lancerer OBH Nordica nu en helt ny produktkategori på det nordiske marked – en støvsugerserie med 16 støvsugermodeller.
De modeller, der nu lanceres, er allerede markedsledere i Europa under mærket Rowenta, og er kendte for deres høje kvalitet og ydeevne, trods lave lydniveau.

De ledningsfrie håndstøvsugere kommer med innovativt tilbehør, som optimerer rengøringen i hjem med husdyr og gør den daglige rengøring mere fleksibel. 


- ”Det som adskiller vores modeller fra konkurrenternes, er tankegangen bag den faktiske designproces. Vi ved at forbrugere ønsker en støjsvag støvsuger uden at gå på kompromis med sugeevne. Derfor fokuserer vi først og fremmest på at skabe et stærkt produkt og derefter ser vi på, hvad vi kan gøre, for at gøre produktet mere stilfuldt. Mange af vores konkurrenter gør det omvendt.” (oversat af Groupe SEB Denmark 22/02/19) - Fortæller Sten Schwalbe, markedsdirektør hos OBH Nordica.

I løbet af 2019 vil i alt 16 støvsugere blive lanceret i følgende fire underkategorier:

Støvsugere med pose, poseløse støvsugere, ledningsfrie håndstøvsugere til gulv samt ledningsfrie håndstøvsugere til fleksibel brug.

OBH Nordica er overbevist om at topmodellerne, som allerede har taget Europa med storm, også vil få en plads i de danske hjem.

  • Air Force All in One 460: Danmarks smarteste støvsuger
  • Air Force Extreme Silence +: Ledningsfri rengøring I op til 65 minutter 
  • Silence Force 4+: Ultimativ kombination af sugeevne og lavt støjniveau
  • Silence Force Cyclonic 4A: Ultimativ kombination af sugeevne og lavt støjniveau – poseløs

Lanceringen af støvsugere styrker OBH Nordicas position som producent af innovative produkter i nordiskdesign til en rimelig pris. 
For mere information besøg hjemmesiden her

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere