03.12.2019  |  Kitchen  |  Trends

NYHED: Knivsliber til japanske og europæiske knive

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er den her!

ZWILLING V-Edge sliber hurtigt, nemt og ubesværet europæiske og japanske knive på et kvalitets- og skarpheds niveau, der kan sammenlignes med en professionel slibning.

V-Edge kombinerer fordelene ved traditionelle knivslibere og slibesten. Nem at anvende og giver hurtige, fremragende resultater. De keramiske slibestave, der er placeret i V-form, sliber jævnt langs hele bladet uden risiko for at beskadige det.

Der følger forskellige vinkler med, som du nemt kan skifte, så de passer til knivtypen. Der medfølger også et udvalg af slibestave med forskellige finheder. V-Edge er en ny revolutionerende knivsliber til dig, der både har europiæske og japanske knive.

Mere fra ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

www.zwilling.com

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier. Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere