01.08.2022  |  Bloom  |  Dekoration

Nyd sensommertimerne på terrassen med Sille Outdoor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er gode nyheder den 12. august, når Sirius endelig lancerer de populære Sille LED-lys – nu som udendørslys. Nyd de sene udendørsaftener med hygge på terrassen i stearinlysets skær, og efterlad trygt dine Sille Outdoor udenfor sommeren ud.

Der findes ikke noget bedre end sene sommeraftener ude på terrassen i stearinlysets skær. Med Sille Udendørs er du garanteret udendørshygge aften efter aften. Du kan trygt efterlade lysene ude, da designet er vandtæt, og ikke blæser væk i vind og vejr. Med Sille Udendørs har du altid hygge ved hånden. Tag lyset med dig, når du skal på stranden, på camping eller en tur på picnic. Du skal hverken bekymre dig om smeltet stearin eller vind, der blæser flammen ud. Sille Udendørs er en pendant til Sirius Sille-serie til indendørsbrug – som findes til batteri og som genopladelig. Sille er kendetegnet med sit klassiske og stilrene design med en glat og vokslignende overflade. Flammen er skabt af et flimrende LED-lys og en væge i bunden, hvilket skaber et autentisk udtryk.

  • 80810 Sille Outdoor Ø7,5x12,5cm
  • 80812 Sille Outdoor Ø10x20cm
  • 80814 Sille Outdoor Ø5x6cm

Brug Sirius Fjernbetjening til at tænde og slukke Sille Outdoor eller indstil et tidsinterval på 2,4,6 eller 8 timer. Sirius Fjernbetjening kan bruges til 95% af Sirius produkter.

Mere fra Sirius

Sirius

www.sirius.dk

Sirius er et designhus med speciale i lys; i over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Sirius har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere