15.09.2016  |  Business  |  Branchenyt

Ny trend: skarpe pastelfarver

En ny boligtrend har for alvor vundet indpas. Trenden omhandler pastelfarver, og hvor disse førhen var lette og pigede, er de nu mere eksklusive og skarpe.

Pastelfarver har været populære i flere år med sine meget blide, lette og pigede toner.

Nu er der dog sket en mindre revolution inden for pastelfarveskalaen. Ifølge elle.dk er der skruet op for styrken i pastelfarverne, mens det blide har fået modspil. Det er gået hen og blevet en trend, som mange designere og boligejere er vilde med.

De populære pastelfarver, som trender i øjeblikket, er eksklusive og skarpe i designet. Derudover er kunst en del af trenden som supplement til møbler og andre interiørprodukter.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere