Trend

Trends

De farver vil præge 2021

”Nøgleordet i forhold til at tiltrække forbrugerne i de kommende år er at kombinere farver på nye og uventede måder”, siger Leatrice Eiseman, administrerende direktør for Pantone Color Institute og farveekspert for International Housewares Association (IHA). På det aflyste The Inspired Home Show 2020 i Chicago skulle hun have fortalt om "Innovation: Nøglen til succes gennem farve og trends".

Branchenyt

Work, work, work

Maison&Objet sætter fokus på overlappet mellem kontoret og hjemmet og udforsker fremtidens arbejdsplads under temaet: WORK!

Dekoration

Trenden til julen

Fire trendsættende stilretninger tegner julen 2018/19. Det gælder vivid heritage, eclectic gathering, balanced sobriety og splendid history. En fri og på samme tid nænsom leg med traditionerne, en fornemmelse af at høre til, og ikke mindst historien er de elementer, der tegner designverdenen – og dermed også julens trend 2018/19.

Udstyr

Forår i nude og terrakotta

Nu kan du forskønne dit køkken og bord med prisvindende Emma i nude og terrakotta, designet af den danske designduo HolmbäckNordentoft

Indhold fra partner

Udstyr

Gryde med kobber touch

Kvalitet er en mærkesag

Indhold fra partner

Trends

Trenden 2017/2018 udforskes

“Explorations” eller “udforskninger” er overskriften på trenden fra Heimtextil til efteråret 2017 og foråret 2018. Trenden er skabt af det franske trendbureau Carlin International under ledelse af Exalis fra Berlin.

Branchenyt

Ny trend: skarpe pastelfarver

En ny boligtrend har for alvor vundet indpas. Trenden omhandler pastelfarver, og hvor disse førhen var lette og pigede, er de nu mere eksklusive og skarpe.

Branchenyt

Junglen hitter i indretningen

Print med aber, farverige blomster og palmer. Jungleteamet er utroligt in i øjeblikket.

Bad

Braun sender penge tilbage på din konto med deres nye cash-back kampagne

Hvem er klar til en hårfri sommer? Sommeren er lige rundt om hjørnet og hvilken bedre måde at starte den på end med en smuk glat hud.

Indhold fra partner

Brugskunst

FOXBOX

Foxbox er perfekt til udstilling af dine ynglingsting, opbevaring af krydderier eller dufte og creme på badeværelset

Indhold fra partner

Trends

Maison&Objet: (RE)generation

(RE)generation er hovedtemaet for Maison&Objet og de to 25-års jubilæumsmesser i 2020. Der bliver stillet skarpt på fremtidens forbrugertendenser, og der bliver vist trends, der spiller op til dem. Messen havde en lille tilbagegang i antallet af besøgende og en fremgang i antallet af udstillere.

Branchenyt

Oslo Design Fair afslører tema og ny kurator

Oslo Design Fair har fået nyt koncept og bliver fra januar 2019 ligeledes til Nordic Living, der er en halvårlig messe for interiør, mens Oslo Design Fair flyttes til august og bliver en årlig messe med fokus på møbler.

Udstyr

Sæt kulør på køkkenet

Den ikoniske og verdenskendte EM77-kande, designet af den danske designer Erik Magnussen, lanceres nu i en ny ekspressiv ultramarine udgave

Indhold fra partner

Udstyr

Gaveideer og inspiration til julen

Jul med Le Creuset

Indhold fra partner

Branchenyt

Sådan ser årets farvetrends ud

Farvetrendene i 2017 er mørke, enkle og eksklusive. Det mener en trendredaktør, farveekspert og indretningsarkitekt.

Branchenyt

Trend: Store spejle hitter i boligindretningen

Ifølge flere indretningseksperter trender store spejle enormt i øjeblikket. Trenden kommer fra udlandet, lyder det.

Branchenyt

Naturlige og bæredygtige materialer hitter

Både hos designere og forbrugere er naturlige og holdbare materialer en populær tendens i øjeblikket. Der bliver således gjort op med forbrugerismen og tænkt mere på produktionsomkostninger, mens også gamle klassikere er meget populære.

Branchenyt

Beton trender i boligindretningen

Den helt store trend inden for boligindretning hedder i øjeblikket beton.

Branchenyt

Trend eksponent

I selskab med menu og GUBI

Indhold fra partner

Branchenyt

Tæpper er en af de hotteste boligtendenser lige nu

De bliver omtalt i Bo Bedre, i RUM, i Børsen, i Boligliv ..de er ikke til at komme udenom. Tæpperne ER "big news" denne sæson.

Indhold fra partner

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere