29.10.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Ny farve fra Ankarsrum – Sunbeam Yellow

Indhold fra partner Hvad er dette?

De klare farver er tilbage og især gul i alle farvens skønne nuancer vinder indpas. Det har inspireret Ankarsrum til deres nye farve, Sunbeam Yellow.

I 1940, da røremaskinen fra Ankarsrum for første gang satte strøm til husmoderens bagning, var modefarven cremegul. Siden - i 1970'erne var det brun og orange - og op gennem 0'erne de neutrale farver, hvid og sort...

Men Ankarsrum har ofte fået at vide, at deres bløde design gerne må gøre opmærksom på sig selv – og det er de begyndt at gøre noget ved:

Først med introduktionen af sidste års succesfarver, Forest Green og Ocean Blue, men helt sikkert også med dette års farve, der giver en diskret og virkelig flot, glad og varm farve til dit køkken, fra den køkkenmaskine, der altid bør stå fremme på køkkenbordet. 

Mere fra Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

  Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere