22.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

NY DRISTIG PORCELÆNSSERIE FRA PILLIVUYT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Serien Canopée bringer nyt liv til Pillivuyts ikoniske plissering og tilbyder porcelæn med en betagende form, der er både blød og dynamisk.

Canopée har masser af personlighed og er inspireret af kontinuiteten i bevægelse og gestik på de bedste restauranter ved at observere personalets koreografi omkring gæsten under middagen. Nogle af seriens dele er inspireret af tidligere kollektioner fra Pillivuyt, mens andre er frugten af tekniske præstationer i produktionen, der har formået at skabe porcelæn, der virkelig skiller sig ud fra det ordinære.

De helt tynde og lette tallerkener virker fx umiddelbart meget skrøbelige, selvom de i virkeligheden er skabt af noget af verdens stærkeste porcelæn. Canopée-serien akkompagnerer og beriger restaurantens traditionelle gestik og kropssprog og gør det endnu nemmere at påskønne og nyde maden. 

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Se Canopée-kollektionen her 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere