15.02.2021  |  Kitchen  |  Table top

Legendariske kværne i ny farve

Indhold fra partner Hvad er dette?

Peugeots kværn-klassikere Paris og Bistro har fået et nyt, råt og eksklusivt udtryk.

De populære kvalitetskværne Paris og Bistro fås nu også med en lækker finish i træ og metal, der giver en moderne og sofistikeret følelse. Den metalliske farve kaldes Graphite, og den kombinerer på elegant vis det naturlige og industrielle.

Sæt krydderi på tilværelsen med eksklusivt grej

Kværnens ydre er fremstillet i bæredygtigt træ, og indeni er den udstyret med en unik kværnmekanisme, der beskytter mod rust og bevarer skarphed og slidstyrke. Der er 5 års garanti på kværnen og livslang garanti på kværnværket.

Paris og Bistro er også udstyret med det patenterede u'Select system, som har 6 forskellige indstillinger – fra helt fint til groft. Det er nemt at bruge og justeres ganske enkelt ved at dreje ringen i bunden af kværnen til den ønskede finhedsgrad.

Paris og Bistro er ægte designklassikere, hvor kvaliteten aldrig svigter, og den nye Graphite tilfører en imponerende visuel effekt til designet.

Peugeot Paris salt- og peberkværn på 18 cm, 22 cm eller 30 cm i Graphite

Peugeot Bistro salt- og peberkværn på 10 cm i Graphite

Find flere informationer og forhandleroversigt på www.tj.dk

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere