15.03.2021  |  Dining  |  Tekstiler

Det naturlige valg på bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til det spirende forår lancerer Bastian en lækker naturfarvet dug, der er et frisk pust til hjemmet i en tid, hvor vi har fokus på hygge og nærvær med de nærmeste.

Foråret er lige om hjørnet, snart kan vi skimte sommeren, og vi glæder os til lange dage og lysere tider. Vi håber det nye år byder på mere fejring, mere glæde, fest og samvær, så der kan dækkes et stemningsfuldt bord med Bastians nye dug i naturfarvet bomuld.   

Et veldækket bord skaber stemning
Med den naturfarvede dug får borddækningen et organisk, afslappet og hyggeligt udtryk. Elsker du en simpel borddækning, kan dugen suppleres med neutrale og nedtonede elementer, men foretrækker du ekstra liv på bordet, er dugen nem at sammensætte med forskellige farver.

Gode tekstiler til borddækning
Bastian har også et stort sortiment af dækkeservietter og mundservietter i forskellige farver. Alle tekstiler fra Bastian er håndvævede i 100 % ren bomuld efter OEKO-TEX Standard 100. De kan vaskes ved 40 °C i almindeligt vaskemiddel og kan nemt trækkes glatte eller stryges.

Bastian dug, natur
Fås i størrelserne 140 x 320 cm og 140 x 270 cm

Find forhandlerliste på www.tj.dk

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere