29.03.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

Multifunktionalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

En gryde er ikke bare en gryde, og en kniv kan mere end at skære – i hvert fald hos SCANPAN. Her løfter vi sløret for tre ”multigeniale” produkter.

Der er mange måder at lave mad på – og køkkenudstyret må gerne være en hjælp til at udforske nye retter og nye tilberedningsmetoder. Her får du vores bedste tips til at få  mest muligt ud af dine køkkenredskaber.

Bradepanden: èn af hverdagens helte

?Skal du nøjes med én tilføjelse til dit basiskøkken, så er bradepanden det sikre valg. Bradepanden giver dig mulighed for at lave mad på mange forskellige måder, og så er bradepanden genial på både komfur, i ovn og på grillen. ??

SCANPANs Classic bradepande med non-stick belægning har en unik ”stegepande-bund” der gør, at den også kan bruges som en almindelig pande på komfuret. Du kan brune kød og grøntsager i bradepanden på komfuret og blot tilføje de øvrige ingredienser, inden retten skal i ovnen. På den måde bevares smag og aroma– og du sparer en masse opvask.

??Har du mere lyst til grillmad, så sæt bare bradepanden på grillen eller i kuglegrillen. Du får den lækre røgede grillsmag og bevarer saucen direkte i panden.

Bradepanden kan naturligvis også rumme alt det, du normalt vil bruge en bradepande til i ovnen: din lasagne, en stor kage, flødekartofler, bagte rodfrugter m.m. Du kan også bage et fantastisk brød i bradepanden - et foccaciabrød er oplagt, men nærmest alle slags madbrød er som skabt til bradepanden.

Uanset hvordan du bruger bradepanden, vil du takket være den slidstærke non-stick belægning opleve, at intet hænger fast, selv efter timer i ovnen. Rengøringen er let overstået med varmt vand og lidt opvaskemiddel. 

Chefpande og sauterpande: Rummelig og alsidig

Med en sauterpande eller en chefpande, har du mulighed for at tilberede store portioner eller saucer og sammenkogte retter i en og samme pande. ?

Begge pander har låg og høje kanter, så der kan røres i saucer og sammenkogte retter uden at det kommer ud over kanterne. Både chef- og sauterpanden er gode til cremede retter som risotto, paella og tomat- og kødsaucer – eller til lynstegning og blanchering af grøntsager.

Alle vores sauter- og chefpander kan naturligvis gå i ovnen helt op til 260 gr. Det betyder at du kan bage brød i dem eller stege retten færdig i ovnen.??

Du kan bruge panden som en almindelig stegepande, når du skal lave større portioner frikadeller eller fiskefileter. Forskellen mellem chefpanden og sauterpanden ligger i håndtagene. En chefpande har to korte håndtag, så den er nem at flytte fra komfur til ovn eller bord. ?Sauterpanden har til gengæld et langt håndtag, som gør den lige så nem at håndtere som en almindelig stegepande. Vores store sauterpande på 32 cm har desuden et hjælpehåndtag i den anden side, så panden er nem at håndtere. 

Kødøkse: Partér, skær og knus 

Med en kødøkse får du et rigtig godt redskab til de tungere opgaver i køkkenet. Som navnet antyder, kan den tunge kødøkse bruges til at partere større stykker kød og klarer også nemt knogler og brusk. Den store kniv er også velegnet til at skære større stege ud til bøffer eller i tern. ?

Kødøksen har en god tyngde, som kan bruges til andre formål i køkkenet: knivsiden er velegnet til at knuse hvidløg og krydderier, når du skal krydre kødet. Du kan også bruge kødøksen til at banke kødet mørt. 

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere