Morsø serverer elegant håndværk
Det nye skærebræt fra Morsø er en del af Foresta-serien, som består af stiligt køkkengrej i kvalitetsmaterialer og klassisk design – med et moderne tvist.
Skærebrættet er designet af en af Morsøs faste samarbejdspartnere, den prisvindende designer Hans Sandgren Jakobsen.
Hans Sandgren Jakobsen, som er uddannet møbelsnedker og industriel designer fra den Danske Designskole, har tidligere designet blandt andet Morsøs Faro-lanterner. Med det smukke Foresta-skærebræt har han skabt et formfuldendt fundament for et velsmagende udvalg af bordets glæder.
Naturlig styrke
Foresta er det italienske ord for skov. Og som de imponerende store og gamle træer i skoven er Foresta-skærebrættet på samme tid smukt og stærkt. Den ene side af brættet har en saftrille, som opsamler saft fra fx kød eller grønt, og er super velegnet til udskæring af alt fra stege til fisk.
Foresta-skærebrættet er dog skabt til at begge sider anvendes – og den smalleste udgave, som er meget rektangulær, er fantastisk flot til servering af fx en hel side laks, tapas eller snacks.
Elegant eg
Det enkle og elegante skærebræt er lavet i olieret, FSC®-certificeret egetræ og er som de andre lækre produkter i Foresta-serien en gave til såvel sofistikerede feinschmeckere som hverdagens kokke.
Skærebrættet fås i tre størrelser, som måler henholdsvis L50 x W17 x H1,5 cm, L46 x W32 x H2 cm og L35 x W28 x 2 cm. Foresta tåler ikke opvaskemaskine, men kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året – så holder det sig smukt og stærkt mange år frem.