09.11.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Moderne lampe i lanterne inspireret design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sæt stemningen med The Colors Flame! Den helt nye gadgetserie, der indbyder til dansk hygge hele året rundt.

The Colors Flame er med sin "levende" flamme en rigtig hygge spreder! 

Den er skabt med nyeste LED-teknologi, hvilket sikre et minimalt strømforbrug og er med til at skåne miljøet. Den er ikke bare en lysende flamme, men findes i 2 udgaver – havespyd som kan laves om til bordlampe, samt en udgave med indbygget højtaler – denne tilsluttes via Bluetooth.

Som noget helt nyt kan man nu tilslutte 2 højtalere på samme tid, hvilket giver mulighed for at få musikken spredt længere ud end tidligere.

The Colors Flame er IP65 godkendt, hvilket betyder at den er egnet til udendørs brug og kan stå og lyse/spille musik i op til 20 timer pr. opladning.

Flere og flere offentlige steder er det ikke længere tilladt at have åben ild, så som på strande, plejehjem etc. Hvilket gør dette produkt unikt og perfekt som erstatning af dette.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 70 261 261

Se også www.halodesign.dk

Halo Design ApS er et 100 % danskejet designfirma, der skaber funktionel og moderne belysning med en passion for teknologi, viden og æstetik. Halo Design har skabt belysning til danmark og udland i mere end 20 år, og har senest udvidet med gadgets under mærket; Colors by Halo Design.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere