09.05.2019  |  Interior  |  Belysning

Oslo lampe kollektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

OSLO sætter lys på minimalisme og elegance

Den nye lampeserie OSLO kombinerer smukt pulverlakeret metal og lyst træ i et
Skandinavisk udtryk, der passer ind i alle hjemmets rum.

Den norske hovedstad Oslo har lagt navn til den nye lampeserie fra Halo Design. OSLO er let og elegant i udtrykket og med sin metalskærm fokuserer den lyset, og gør den både smuk og funktionel. Skærmen er åben i toppen, hvor ledning og fatning er fastgjort med en træbøjle. Træet giver lampen et varmt udtryk og bliver en stemningsfuld detalje, der reflekterer lyset opad og lader tankerne flyve ud i de nordiske skove.

Serien er fremstillet i pulverlakeret metal med detalje i lyst olieret egetræ.
Den fås i sort og hvid og som gulv-, bord- og væglampe samt som pendel i tre størrelser. Den kan bruges både i køkkenet, over spisebordet ved sofaen eller som sengelampe i soveværelset – kun fantasien sætter grænsen, når det gælder denne fleksible og funktionelle serie.

Oslo er blevet til i et co-work med danske Michael Walterdorff og italienske Emanuele Patton, der med egne ord har haft et ønske om: ”At skabe en lampe, der balancerer minimalisme og elegance”

Se mere på halodesign.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere