03.10.2022  |  Interior  |  Table top

Design darling fylder rundt

Indhold fra partner Hvad er dette?

I år er det 60 år siden, at bestikserien Maya, der er tegnet af den norske designer, Tias Eckhoff, så dagens lys. I den anledning relancerer vi dette efterår: en steakkniv, en long drink ske samt en kage- og serveringspade som tillæg til den eksisterende samling. Alle tre produkter har tidligere været i produktion og er udført med udgangspunkt i originaltegningerne med enkle modifikationer til nutidens behov.

Tias Eckhoff regnes for at være en af pionererne indenfor skandinavisk design, og Maya bestikserien blev hurtigt, efter sin lancering i 1962, en stor succes og et elsket samleobjekt og har været det lige siden - selvfølgelig særligt på hjemmemarkedet Norge. Statussen som bestseller og siden designklassiker har bestikket opnået gennem sin let genkendelige og enkle form, der er tidløs i sit udtryk. Den triangulære form, det brede skaft og de afrundede kanter gør bestikket både elegant og behageligt at holde om.

Maya serien er gennem tiderne blevet belønnet med flere designpriser og er inkluderet på Phaidons Design Classic’s liste over de 999 bedste designs i verden, ligesom bestikket er udstillet på nogle af verdens førende museer som MoMA i New York og The Victoria and Albert Museum i London.

De nye dele til bestikserien vil være at finde online og i butikkerne fra september 2022.

Produktinformation
Maya long drink ske:
 - Materiale: Rustfrit stål
 - Længde: 19,5 cm/ B: 3,2 cm/ H: 1,5 cm
 - Vejl. udsalgspris: DKK 199,95 / NOK 299 (2 stk)

Maya steakkniv
 - Materiale: Rustfrit stål
 - Længde: 22 cm/ B: 2 cm/ H: 1 cm
 - Vejl. udsalgspris: DKK 749,95 / NOK 1119 (4 stk)

Maya kage- og serveringsspade
 - Materiale: Rustfrit stål
 - Længde: 23,5 cm/ B: 6,4 cm/ H: 2 cm
 - Vejl. udsalgspris: DKK 499,95 / NOK 679

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere