31.10.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Marcato vinder bedst i test – med 3 maskiner i top 4!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det svenske medie, Bäst i Hemmet, har lavet en omfattende test af pastamaskiner. Her lykkedes det tre af Marcato's maskiner at komme i top 4! Førstepladsen gik til Marcatos Pasta Fresca – en maskine, der både ælter dejen og ruller/skærer pastaen.

Marcatos Pasta Fresca løber med førstepladsen i en test i det svenske medie, Bäst i Hemmet.

Lige efter – på andenpladsen – ligger Marcatos Atlas 150, der er den absolut største klassiker på markedet for pastamaskiner nogensinde.

Marcato er et italiensk familieforetagende, der siden 1930 har produceret pastamaskiner.
I dag er Marcato markedsleder og producerer desuden tilbehør til både pasta, småkager, brød og pizza. Altid med ønsket om at lave det bedste og det flotteste.

Læs mere om Marcato her: https://gastrodeluxe.dk/marcato/

Vil du læse mere om testen, så er det her:
https://www.bastihemmet.se/recensioner/basta-pastamaskinen/#topplista

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere