27.11.2019  |  Interior  |  Branchenyt

Mød Klarborg på Formland Spring 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Se Etly Klarborgs kollektioner på Formland Spring d. 30 Jan - 2. Feb 2020. Se Klarborgs forårsnyheder og julenyheder på stand L9140 Hal L.

Klarborg deltager på både Formland Spring og Formland Autumn 2020.
Etly Klarborg præsenterer forårs- og julenyheder 2020 samt et jubilæums design på stand L9140 Hal L.

Er du forhandler af Klarborgs produkter i dag, står Klarborg Danmark A/S klar til at servicere dig fra 1. januar 2020, og vil gerne møde dig på Formland Spring.

Klarborg Denmark A/S deltager på både Formland Spring og Formland Autumn 2020.
Etly Klarborg præsenterer Forårs- og Julenyheder 2020 på stand L9140 Hal L.

Klarborg Danmark A/S vil på Formland Spring gerne møde alle jer, hvis hjerter der banker i takt med Klarborgs. Og i dagene torsdag 30. januar - 2. Februar 2020 på Formland, vil vi gerne have en snak med jer og oprette jer som forhandler af Klarborg Danmark A/S kollektioner.

Mere fra Klarborg Denmark A/S

Klarborg Denmark A/S

www.klarborg.com

Klarborg Danmark A/S er distributør af Etly Klarborgs eventyrlige designs. Firmaet er stiftet af Etly Klarborgs tre sønner samt en god ven af huset, Søren Hylleberg Ibsen. Etly Klarborg og Klarborg Denmark A/S har et tæt og professionelt samarbejde om brandets kollektioner, som selvfølgelig designes udelukkende af Etly Klarborg.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere