06.07.2022  |  Interior  |  Accessories

Barselsvikariat som Klarborg Konsulent, Jylland.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Klarborg Denmark A/S søger barselsvikar

Tidsbegrænset sæsonansættelse: 22. September til 19. December 2022.

Klarborg Denmark A/S søger en dygtig og motiveret medarbejder med flair for dekoration og merchandising, som også kan oprette suppleringsordre ved hylderne i landets isenkrambutikker.

Da én af vores dygtige Klarborg Konsulenter går på barsel, har vi brug for at finde lige dig, der kan hjælpe os med at løse den store opgave det er, at opstille vores Klarborg Kollektion og inspirationsområder i de af landets førende isenkrambutikker der er Klarborg Ambassadører.

Der ligger en fast plan for kørslen klar, med start 1. Oktober indtil medio November. Herefter vil opgaven være at genbesøge de butikker der blev besøgt først og trimme hylder samt oprette suppleringstilbud til butikken.

Fast Løn. pr. måned: 30.000kr – ansættelsen indeholder ikke pension.

Bil, Telefon og Ipad stilles til rådighed til opgaveløsningen.

Opstart Torsdag 22. September kl 08.00 til Medarbejder Uddannelse, hvor du vil starte på et Klarborg Konsulent kursus. Her gennemgår vi opgaverne, afstemmer forskellige løsninger. Vi vil lave en kontrolprøve som kan hjælpe os med at genbesøge dele af kurset inden du slippes løs og kan føle dig helt klar til løse din nye udfordrende opgave.

Kontakt: sib@klarborg.com

Mere fra Klarborg Denmark A/S

Klarborg Denmark A/S

www.klarborg.com

Klarborg Danmark A/S er distributør af Etly Klarborgs eventyrlige designs. Firmaet er stiftet af Etly Klarborgs tre sønner samt en god ven af huset, Søren Hylleberg Ibsen. Etly Klarborg og Klarborg Denmark A/S har et tæt og professionelt samarbejde om brandets kollektioner, som selvfølgelig designes udelukkende af Etly Klarborg.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere