21.11.2018  |  Interior  |  Belysning

Lys på sort

Nu præsenterer Studio Cheha bordlampen Ziggi i en sort udgave.

Belysningsbrandet Studio Cheha leger med visuelle illusioner, og skaber produkter, der ikke altid er, som de ser ud ved første øjekast. 
LED-oplyste illusioner er kernen i Studio Chehas serie af lamper, der er flade, men ser tredimensionale ud. Lasergraveret klart akrylglas og skjulte LED-elementer bedrager øjet og skaber en illusion af en 3D lampeskærm, når lampen tændes.
 
Ziggis unikke og oplysende design er både energibesparende og langtidsholdbart. Akrylpladen er fastmonteret på en birketræsholder, som står på en fod af metal. En indbygget lysdæmper sikrer et godt lys, der ikke blænder. 

www.zikzak.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere